Sofie & Linda

Två flickor från södra Finland

Asien baby!

Publicerad 2014-11-27 18:31:48 i Home, Linda, Sofie, Thoughts,

Den senaste tiden har vi många gånger fått höra frågan " Varför just Asien?" - varför inte säger vi? De senaste åren har det varit helt självklart för oss båda att åka iväg till Asien men det var inte förrän ett år sen tillbaka som vi bestämde att åka tillsammans. I februari det här året bestämde vi att ta ett mellanår efter studenten för att åka iväg till Asien och i augusti bokade vi flygbiljetterna. Så här är vi nu, en vecka till avfärd, ivriga och nervösa.
 
Sofie har varit tre gånger till Asien; första gången 2007 och andra gången 2011, båda gångerna till Thailand, och andra året i gymnasiet åkte hon med skolan till Kina. Hon har alltid tänkt att hon som pensionär ska åka tillbaka till Thailand och bo där men varför vänta så länge när man som ung kan åka runt med en rinkka på ryggen?
 
Naturligt vackra Sofie i Thailand 2007
 
För ungefär 6 år sedan var Linda till Vietnam med familjen. Efter det har hennes syster varit flera gånger i Sydostasien och inspirerat Linda till att också åka iväg. Måste ju se mer av den värld som mamma är hemifrån.
 
Linda med sin lillasyster, Nathalie, i Vietnam
 
 

Om

Min profilbild

Sofie och Linda

Två backpackers i Sydostasien

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela